Uw dak laten isoleren?

Dakisolatie is waarschijnlijk 1 van de meest rendabele vormen van dakbedekking. Niet alleen bespaar je jaarlijks flink op de stookkosten; daarnaast is het ook goed voor de waarde van je huis om je dak te isoleren!

Offerte aanvragen

10 + 12 =

Dakisolatie

Sinds een aantal jaren is er dakisolatie waardoor u het dak niet hoeft te verhogen met isolatieplaten. Dakdekkersbedrijf RVE Dak is bekend met deze isolatie die bestaat uit verschillende lagen en speciaal ontworpen is zodat u geen aanpassingen aan het dak hoeft te doen. Vroeger werden de daken verhoogd door isolatie platen waardoor er vele zaken moesten worden veranderd aan al uw dakfacetten. Deze nieuwe technologie is dus effectief en kostenbesparend! De dakwerkers van RVE Dak kunnen in principe beide varianten voor u uitvoeren maar denken graag met u mee. Duurzaam en zeker ook met andere voordelen voor u als klant!

Dit nieuwe genoemde product heeft een hoge isolatiewaarde en is makkelijk aan te brengen op bestaande daken. Het is zeer dun en dus zijn er geen andere aanpassingen aan uw dak nodig.  Afhankelijk van de situatie, constructie en leeftijd van uw dak bekijken wij met u de mogelijkheden en brengen aan de hand daarvan vrijblijvend een offerte uit om uw dakisolatie goed, betaalbaar en duurzaam te realiseren!

Bel met Rini